Ribiški Tabor v Preserju: Otroci Zajadrali v Svet Ribiških Umetnosti




Preserje, 10.7.2019 - Preserski ribniki so bili nedavno prizorišče navdušujoče ribiške dogodivščine za otroke, ki so sodelovali na Ribiškem taboru. Brez glamuroznih okvirjev, preprosto in neposredno, je bil tabor priložnost za mlade ribiče, da se poglobijo v svet ribolova, obkroženi z naravo Savinjske doline.

Otroci so se pod mentorstvom izkušenih ribičev naučili osnov ribolova, od vezanja trnkov do pravilnega ravnanja z ribiško opremo. Ribiška oprema, ki so jo otroci ponosno nosili, je postala podaljšek njihove radovednosti, medtem ko so z zanosom opazovali, kako njihove vabe plavajo po vodi.

Dolgi dnevi so bili polni raznolikih aktivnosti, ki so spodbujale učenje in sodelovanje. Otroci so se podali na raziskovalne pohode, spoznavali okolico in preizkušali svoje spretnosti na prostem. Skozi igrive naloge so razvijali tudi odgovornost do narave in okolja.

Celoten utrip Ribiškega tabora v Preserju je bil ujet v video, ki brez odvečnih pripovedi prikazuje iskrenost in navdušenje otrok. Videoposnetek je dostopen zgoraj, kjer si lahko ogledate resničnost in preprostost dogajanja na taboru.

Organizatorji Ribiškega tabora so uspešno ustvarili pristno izkušnjo, ki bo v srcih otrok še dolgo živela. Društvo Preserje.si se zahvaljuje vsem, ki so prispevali k uspehu tabora in omogočili otrokom, da so se poglobili v čarobni svet ribolova v Preserju.

Objavite komentar

0 Komentarji