Prekrasna Poroka v Braslovčah in Preserju - Klara & Matic Zapečatila Ljubezen v Objemu Savinjske Doline



Braslovče, 17. junij 2023 - Včeraj je bila Savinjska dolina priča izjemnemu dogodku, saj sta se Klara in Matic zapisala v knjigo svoje ljubezenske zgodbe z nepozabno poroko, ki je bila v marsičem kot pravljica.

Cerkveni obred je potekal v slikoviti cerkvi v Braslovčah, ki je s svojo zgodovinsko in kulturno vrednostjo ustvarila popoln okvir za sklenitev njune večne zaveze. Klara je sijala v beli obleki, Matic pa je bil videti očarljiv v svojem elegantnem smokingu. Obred je bil poln čustev in toplih trenutkov, ki so jih delili s svojimi najbližjimi.

Nato se je veselo vzdušje preselilo na idilično lokacijo ob ribniku Preserje, kjer so zakonca Klara in Matic priredila civilni obred in nato z družino ter prijatelji nazdravila na njuno novo poglavje. Obdani z zelenimi gozdovi in svežim zrakom Savinjske doline so uživali v sončnem dnevu, polnem ljubezni.

Vrhunec večera pa je bil nedvomno prijeten sprejem in zabava ob ribniku. Svate so razvajali s kulinaričnimi dobrotami, glasbo in plesom. Ribnik je bil prepojen s smehom, veseljem in radostjo, ki sta jo Klara in Matic delila s svojimi gosti.

Posebna pozornost je bila namenjena tudi izjemnemu videoposnetku, ki ujame vse trenutke te čarobne poroke. Vsi radovedni lahko doživijo ta nepozaben dogodek na zgornjem videoposnetku, kjer se bodo lahko potopili v čarobnost tega posebnega dne.

Poroka Klare in Matica ni bila zgolj dogodek, temveč pravo doživetje, ki bo še dolgo odmevalo v srcih vseh prisotnih. Društvo Preserje.si iz srca čestita mladoporočencema in želi veliko sreče na njuni skupni življenjski poti.

Objavite komentar

0 Komentarji