Ekskluzivna Vila ob Potočku v Naselju Preserje – Vaša Oaza Udobnosti in Elegance




V vznemirljivem koraku proti vrhunskemu bivanju se podjetje RE/MAX predstavlja s prelepo in prostorno vilo ob potočku, ki kraljuje v idiličnem naselju Preserje, občina Braslovče. Ta nepremičnina ne le izstopa po svoji izjemni lepoti, temveč tudi ponuja vrhunsko udobje ter neverjetno okolje, ki bo zadovoljilo še tako zahtevne okuse.

Osrednje lastnosti vile:

Lokacija: Nepremičnina se nahaja v mirnem naselju Preserje, obdano s prečudovito naravo, kar zagotavlja mirno in zasebno bivanje. Ob potočku ustvarja idilično okolje, ki vabi k sproščenim trenutkom v naravi.


Prostornost in Razkošje: Vila se ponaša z velikodušno kvadraturo, ki omogoča občutek prostornosti in razkošja v vsakem kotičku doma. Skrbno načrtovan tloris omogoča funkcionalnost in udobje vsakdanjega življenja.


Pogled na Ribnik: Prvo nadstropje vile ponuja izjemen pogled na slikovit ribnik, ki dopolnjuje naravno kuliso in prinaša občutek miru ter harmonije. Vsakdanji stres bo tako hitro pozabljen ob sproščujočem razgledu.


Eleganten Dizajn: Vila je zasnovana z mislijo na estetiko in elegance. Visokokakovostni materiali ter premišljen dizajn notranjosti odražajo sodobno in prestižno bivanje.


Vrtni Raj: Nepremičnina ponuja tudi čudovit zunanji prostor, ki vključuje urejene vrtove, kjer se lahko sprostite in uživate v zasebnosti ter lepoti narave.

Kako stopiti v stik z nami:

Za več informacij in ogled te nepremičnine nas lahko kontaktirate na spodnjih podatkih. Naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem pomagala raziskati to edinstveno priložnost za vaš novi dom.

Jure Boris Janežič 041 347 965

Ne zamudite priložnosti, da postanete lastnik te izjemne vile v naselju Preserje. RE/MAX vam stoji ob strani pri vsakem koraku poti do vašega sanjskega doma.


Objavite komentar

0 Komentarji