Ribiško Društvo RD Šempeter Navdušilo Na Ribiškem Taboru Mladih 2023 v Preserju



Preserje, 8.7.2023 - Ribiško društvo RD Šempeter je ponovno dokazalo svojo predanost izobraževanju in spodbujanju mladih k odkrivanju skrivnosti ribolova. Ribiški tabor mladih 2023, ki ga je organiziralo na ribnikih Preserje, je bil pravi hit med mladimi ljubitelji narave in ribolova.

Mladim udeležencem tabora so omogočili izjemno izkušnjo, polno zabave in učenja. S skrbno izbranim programom so jih popeljali skozi svet ribolova, od osnov vezanja trnkov do pravil ravnanja z ribiško opremo. Mentorji, izkušeni ribiči društva RD Šempeter, so delili svoje znanje in strast do ribolova, kar je pripomoglo k ustvarjanju pozitivnega okolja za učenje.

Ribiški tabor je potekal ob idiličnih ribnikih v Preserju, ki so s svojo naravno lepoto ustvarili popolno okolje za spoznavanje sveta ribičev. Otroci so se preizkusili v ribolovu, pridobili praktične izkušnje in se obenem zabavali v družbi vrstnikov.

Pod videoposnetkom, ki ga je Ribiško društvo RD Šempeter delilo, so izpostavili nekaj ključnih elementov tabora. V spodnjem besedilu so poudarili:

"Ribiški tabor mladih je bil resnično nepozabno doživetje. Otroci so se ne le učili osnov ribolova, temveč so tudi razvijali spoštovanje do narave, okolja in sočloveka. Veselje in smeh so bili neprestano prisotni, kar je še dodatno obogatilo atmosfero tabora."


Ribiško društvo RD Šempeter je s tem taborom ustvarilo prostor, kjer so se mladi lahko povezali z naravo in pridobili dragocene veščine ribolova. Člani društva so se izkazali kot predani mentorji, ki želijo deliti ljubezen do ribolova s prihodnjimi generacijami.

Društvo Preserje se zahvaljuje Ribiškemu društvu RD Šempeter za organizacijo uspešnega tabora ter za nenehno prizadevanje za ohranjanje in širjenje ribiške tradicije v Preserju. Ribiški tabor mladih 2023 je nedvomno pustil pozitiven pečat med mladimi ljubitelji ribolova v regiji.

Objavite komentar

0 Komentarji